luni, 11 iunie 2018

De ce ai nevoie de un smartwatch


Ai vrea sa iti innoiesti colectia de accesorii cu un ceas? De ce sa nu alegi un smartwatch? Acesta aduce nenumarate functii, pe langa cea obisnuita de a arata ora, iar multe dintre acestea te vor ajuta in diferite momente, asa ca merita sa vezi despre ce este vorba. iUni este locul ideal catre care te poti orienta in acest sens intrucat sunt disponibile nenumarate optiuni, pentru toate nevoile, preferintele si bugetele.

O alegere inspirata
Asadar, comanda produsele iUni si, cu siguranta, nu vei fi dezamagit de decizia luata. Poti alege modelul iUni V9 Plus, care este nou si aduce cateva caracteristici interesante. Avand un ecran tactil de 1.3 inch, e foarte comod ca apelurile sa fie preluate si initiate direct de la incheietura mainii, fara ca telefonul sa mai fie scos din buzunar. Rezolutia de 240 x 240 pixeli este mai mult decat suficienta pentru dimensiunile ecranului, versiunea Bluetooth este 4.0, iar ceasul este compatibil atat cu sistemul de operare iOS, cat si Android. Atat memoria RAM, cat si cea ROM este de 64 MB, pe cand capacitatea bateriei este de 350 mAh, ceea ce asigura o autonomie de pana la 6 zile, adica mai mult decat suficient.
Mini telefon
Totusi, unul dintre cele mai mari avantaje aduse de acest smartwatch e reprezentat de faptul ca se poate folosi separat, ca un mini telefon, prin inserarea unei cartele micro SIM. De asemenea, prin intermediul acestui gadget este mult mai simplu sa fii la curent cu tot ce-i nou, intrucat vei putea primi si notificarile de le Facebook, Instagram sau Skype. Nu trebuie omisa nici functia antifurt prin intermediul careia ai sigurata ca niciodata nu iti vei rataci ceasul pentru ca aceasta presupune ca atunci cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre smartwatch si telefon sa se emita o avertizare acustica.

Si daca iti place sportul ai motive de bucurie intrucat vei avea la dispozitie cateva optiuni care merita luate in calcul, de la pedometru care va masura pasii si distanta parcursa, la cronometru, barometru, altimetru si nu numai. Totodata, ai ocazia de a reda muzica din telefon direct de pe ceas, totul fiind foarte simplu, insa ai chiar posibilitatea de actionare a camerei telefonului de pe ceas, ocazie cu care vei putea captura cele mai grozave imagini.

Cumpara acum
Comanda produsele de la iUni si nu vei fi dezamagit de ofertele disponibile intrucat nu numai ca gama este foarte variata, dar si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Daca produsele alese de tine depasesc pragul de 550 de lei, atunci transportul prin curier este din partea casei, insa ai si posibilitatea de a merge in showroom pentru a testa orice produs inainte de a-l achizitiona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu