luni, 4 mai 2020

Pentru servicii funerare poti apela aici


Daca te confrunti cu momente grele marcate de pierderea unei persoane dragi, stim cu totii ca nu e deloc simplu. Totusi, in asemenea situatii avem nevoie de sprijin, iar Casa Funerara Luca ne ajuta oricand avem nevoie pentru a trece mai usor peste orice problema delicata. Serviciile funerare sunt complete, astfel ca cuprind tot ce poti avea nevoie in cadrul unei inmormantari, scapi de mult stres si gestionezi mai usor fiecare situatie.

Merita sa apelezi la Casa Funerara Luca din mai multe puncte de vedere, in primul rand, pentru ca serviciile oferite acopera tot Bucurestiul, dar si localitatile din Ilfov, ceea ce presupune ca oricine are nevoie de servici funerare stie unde poate sa apeleze. Mai mult, acestea sunt non stop, ceea ce presupune ca indiferent de ora din zi sau din noapte in care ne confruntam cu o problema intotdeauna gasim sprijinul de care avem nevoie.

De-a lungul anilor, Casa Funerara Luca s-a ocupat de organizarea a nenumarate inmormantari, timp in care a reusit sa adune multa experienta. Astfel, oricand apelam aici avem garantia ca suntem pe maini bune intrucat echipa dispune de profesionalismul necesar si pe aceasta cale ne este mai simplu sa gestionam toate situatiile dificile cu care ne confruntam.

Si pachetele disponibile sunt foarte variate, iar acestea au fost special alcatuite pentru a acoperi nevoile tuturor. Nimeni nu trebuie sa faca mari eforturi din punct de vedere financiar pentru a apela la Casa Funerara Luca, iar pachetele pornesc de la 1250 de lei si pot depasi pragul de 8000 de lei.
Statul ofera un ajutor de inmormantare pe baza caruia se pot alege chiar gratuit unele pachete disponibile aici, ceea ce presupune ca nu mai trebuie sa platim nimic pentru organizarea ceremoniilor. In acest sens, Casa Funerara Luca ofera tot sprijinul necesar pentru a ne fi cat mai usor sa obtinem ajutorul, sa evitam birocratia si orice bataie de cap.

Poti sa te documentezi direct online pentru a vedea tot ce ai nevoie in cadrul unei inmormantari sau poti sa te lasi direct pe mainile specialistilor. Chiar si daca alegi cel mai accesibil pachet din punct de vedere financiar, acesta este complet, astfel ca include sicriul complet echipat, crucea din lemn inscriptionata, lenjeria pentru sicriu si cele doua orare. Doctorul care se ocupa de imbalsamare dupa constatarea decesului elibereaza si certificatele fara de care ceremonia de inmormantare nu poate avea loc.

Pachetele includ si toaletarea decedatului, asezarea in sicriu, transportul funerar, dar si accesoriile de care e nevoie, prosoape, batiste, doliu de piept si usa, sticle de ulei, pana la coliva, batiste si nu numai, astfel ca poti sa te bazezi oricand pe Casa Funerara Luca din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu