miercuri, 6 noiembrie 2019

Am reusit sa imi pun centrala la punct


In momentul in care ne decidem sa ne montam in locuinta o centrala termica avem drept scop incalzirea si realizarea unui confort ambiental adecvat in sezonul rece. Fiecare dintre noi isi doreste evident, cea mai rentabila si economica solutie de incalzire si de aceea, centrala pe gaz este una dintre cele mai agreate si apreciate variante.

Pe piata exista mai multe variante ale centralei, fie pe gaz, pe lemne sau boilere termoelectrice, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Dar, analizand toate aspectele care tin de furnizarea gazelor, a electricitatii sau a apei, cea mai avantajoasa varianta este centrala termica pe gaz, reusind astfel sa fie cea mai buna investitie. Acest lucru este posibil datorita performantelor actuale ale noilor modele de centrale pe gaz care sunt atat de bune incat pot sa sustina incalzirea locuintelor, chiar si in situatii cu temperaturi foarte scazute. Acest lucru se intampla fara sa pierdem randament si fara sa fie inregistrate consumuri exagerate de gaz.

O centrala pe gaz este cu totul versatila in raport cu tipul de incalzire care se doreste a fi montat. Odata ce vom avea instalata o centrala pe gaz vom putea monta fara nici un fel de restrictii, calorifere de orice tip si chiar incalzire in pardoseala. Un sistem de automatizare montat intr-o astfel de instalatie termica de incalzire este excelent pentru ca va controla eficient consumul de gaz in timp ce confortul termic nu va avea de suferit.

Un alt avantaj al centralei pe gaz este cel legat de spatiul pe care aceasta il ocupa  Este suficient un colt de incapere pentru a fi instalata, din acel loc pornind spre calorifere, sau direct in pardoseala, traseele cu conducte. Noile modele de centrala pe gaz sunt prevazute cu sisteme suplimentare de protectie care exclud aparitia vreunei neplaceri in functionare.

Avand la dispozitie o gama atat de larga de puteri instalate si modalitati de punere in functiune cu radiatoare sau incalzire prin pardoseala, centrala pe gaz poate fi adaptata oricarui spatiu locuit, pentru birouri, sau chiar in domeniul comercial acolo unde se poate monta.

Cu toate acestea intotdeauna veti apela la un partener autorizat pentru cumpararea si mai apoi montajul unei centrale pe gaz. Intretinerea pentru o centrala pe gaz este usor de realizat de catre un profesionist acreditat, insa trebuie solicitata periodic si la timp, de accea va recomandam sa apelati cu toata increderea la ProConstructo.

Un alt aspect pe care trebuie sa-l respectam este ca va fi nevoie sa montam un regulator gaz centrala pentru a putea regla presiunea gazului avand in vedere ca pot exista presiuni scazute sau ridicate ale gazului, evitand astfel distorsionarea bunei functionarii a centralei.

Specialistii de la ProConstructo nu vor omite nici un pas care trebuie respectat pentru buna functionare a centralei termice si pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastra, respectiv crearea un ambient placut in perioadele reci ale anului, si nu numai.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu