marți, 10 aprilie 2018

Orice firma trebuie sa aiba in vedere protejarea mediului


Sicert este cel mai bun partener al tuturor antreprenorilor care cauta modalitati prin care sa isi dezvolte companiile intrucat exista o multime de solutii in acest sens, dar putine sunt cu adevarat practice si eficiente. Totusi, in contextul in care protejarea mediului inconjurator reprezinta o adevarata preocupare in ziua de azi, acest subiect ar trebui sa fie de interes si pentru orice companie. In acest sens exista certificatul ISO 14001 care a fost prezentat pentru prima data in anul 1996, iar in 2018 reprezinta o adevarata necesitate, fiind recunoscut la nivel mondial si aduce o multime de beneficii.

Mai multa credibilitate
Sunt mai multe procese prin care o firma poate castiga la capitolul credibilitate, insa nici unul nu este la fel de simplu si de eficient precum implementarea acestui certificat ISO. Astfel, atat clientii, cat si partenerii sau furnizorii vor avea tendinta de a se orienta catre o companie care are in portofoliu un astfel de certificat intrucat acesta poate fi vazut ca un semn al profesionalismului dobandit. Cu alte cuvinte, se imbunatateste considerabil imaginea generala a companiei, fiind mai usor sa se creeze un brand puternic.

Din punct de vedere legal
Indiferent de domeniul de operare intotdeauna sunt impuse diferite cerinte si reguli care trebuie respectate, iar cu ajutorul certificatului ISO 14001 obtinut la Sicert este mai usor sa fie identificate, monitorizate si adaptate toate activitatile astfel incat acestea sa intre in legalitate si sa respecte reglementarile. Astfel, aceasta este o alta modalitate simpla prin care se castiga mult la capitolul imagine.

Controlarea costurilor
Scopul principal al oricarei companii este aceea de a genera venituri cat mai mari, iar acest lucru are loc prin cresterea numarului de clienti, indiferent de serviciile sau produsele comercializate. Totusi, prin implementarea certificatului se controleaza si toate costurile, motiv pentru care se diminueaza considerabil pierderile inutile, iar intreaga activitate a angajatilor se va desfasura mult mai eficient.

Conditii mai bune de lucru
Asadar, acestia au parte de conditii mai bune de lucru, vor putea lucra mult mai eficient si mai calculat prin controlarea activitatilor desfasurate si se creeaza o stransa legatura intre angajati si echipa de conducere. Astfel, creste considerabil satisfactia angajatilor, fapt esential in conditiile in care acestia sunt cei care ajuta propriu zis orice firma sa se dezvolte si sa castige mai bine la toate capitolele.

Costuri minime
Exista diferite modalitati prin care o companie se poate dezvolta si evolua, folosindu-se de diverse trucuri de marketing pentru a atrage cat mai multi clienti, insa acestea, de cele mai multe ori, implica costuri ridicate si nici nu pot aduce garantii cu privire la rezultatele obtinute, pe cand obtinerea certificatelor de la Sicert implica costuri mult mai scazute si se aduce toata eficienta necesara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu