joi, 23 februarie 2017

Tamplaria din aluminiu a devenit o solutie tot mai populara


Tamplaria din aluminiu este o optiune tot mai populara pentru care apeleaza numeroase persoane, in general pentru cladirile de birouri sau constructiile noi, datorita faptului ca promite un aspect modern. Cu toate ca exista si alte variante, fiecare dintre acestea au propriile avantaje si dezavantaje, la fel si aluminiul, care insa este o propunere, in general, pentru cei care sunt interesati de constructii moderne. In schimb, indiferent de alegere, tamplarie aluminiu Bucuresti trebuie sa fie o solutie practica din mai multe puncte de vedere, iar izolarea termica joaca un rol important pentru confortul asigurat in interiorul oricarei cladiri.



Izolare termica si confort

Tinand cont ca aluminiul este un material rece, acesta nu promite performante notabile la acest capitol, intrucat temperatura va fi asemenatoare intre interior si exteriorul profilului, insa cei care isi doresc un plus, pot apela la o punte speciala montata la interior, astfel incat sa functioneze ca o bariera termica. Ca o comparatie, aluminiul promite aceleasi evolutii cu cele ale lemnului, insa nu se ridica la nivelul PVC-ului, care din acest punct de vedere asigura confort suficient pentru orice cladire. De asemenea, exista riscul de formare a condensului daca nu exista acea bariera termica, iar condensul favorizeaza dezvoltarea mucegaiului pe pereti, problema mult mai complicata pentru cei care locuiesc sau lucreaza in acel spatiu.



Durata de viata si intretinere

In schimb, cei care aleg tamplarie aluminiu Bucuresti se vor bucura de o lunga durata de viata, mult superoara PVC-ului, ajungand chiar si la peste 25 de ani, in timp ce intretinerea nu reprezinta o problema complicata, fiind foarte putine reguli care trebuie respectate in acest sens. Totusi, aceasta varianta este si ceva mai costisitoare decat alte propuneri, insa si aspectul este unul pe masura, astfel ca totul tine de preferintele fiecaruia, ce tip de tamplarie sa aleaga pentru propria situatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu