duminică, 9 februarie 2020

Vrei sa faci imediat un test de sarcina care sa fie precis?


Metoda cea mai simpla si mai rapida prin care se poate depista prezenta unei sarcini este testul de sarcina. Acesta functioneaza pe principiul detectarii unui hormon special din urina, respectiv, HCG, care poarta denumirea si de hormonul de sarcina. Astfel, la aproximativ cateva zile de la conceptie, oul fertilizat se implanteaza in uter, iar acest hormon special este sintetizat de organism si este prezent in sange si in urina. In primele saptamani de sarcina creste si cantitatea de hormoni.

Pe piata medicala exista o multitudine de teste de sarcina si de aceea iti recomandam sa intri pe medaz.ro ca sa poti alege din gama variata si descopera cel mai bun test de sarcina. Asadar, sunt teste de sarcina pe care este specificat ca dau rezultate sigure inca din prima zi d intarziere a ciclului menstrual.

Pentru a putea efectua un test de sarcina este nevoie doar de o proba de urina si pentru cea mai buna precizie este recomandat sa se utilizeze prima urina de dimineata.

Indiferent ce tip de test de sarcina veti efectua, toate au un procedeu de efectuare asemanator. Astfel, se introduce testul in recipientul care contine proba de urina si dupa un interval cuprins intre 5 si 10 minute, se poate observa rezultatul. Fiecare test are un indicator de control marcat cu o liniuta. Daca indicatorul de control nu apare testul nu este valabil și trebuie repetat. In cazul unui rezultat pozitiv, testul va mai prezenta o alta liniuta. Indiferent care ar fi rezultatul, pentru mai multa precizie este indicata repetarea testului. Un rezultat negativ nu semnifica intotdeauna absenta sarcinii.
Pe de alta parte trebuie sa tinem cont si de faptul ca pot fi anumiti factori care pot influenta rezultatul testului, printre care:
-        cantitatea de hormoni poate varia de la o femeie la alta, de aceea sunt femei la care testul de sarcina functioneaza dupa o lunga perioada de absenta a ciclului menstrual, in timp ce la altele rezultatul pozitiv poate aparea inca din prima zi de intarziere a menstruatiei;
-        proba de urina poate influenta rezultatul, deoarece densitatea acesteia difera si astfel o urina diluata poate afecta rezultatul testului;
-        marca testului deoarece unele teste pot depista mai repede hormonul de sarcina decat altele;
-        durata de fertilizare a ovulului pana la implantarea acestuia in uter difera de la o femeie la alta. De obicei, implantarea se realizeaza in cateva zile de la fecundare. Exista situatii cand implantarea are loc mult mai tarziu dupa prima zi de absenta a menstruației.

In ceea ce priveste cat de sigure sunt testele de sarcina , preciza acestora daca sunt efectuate corespunzator este de 98 – 99 %.  Apelati la Medaz si consultati lista noua cu teste de sarcina!


O asigurare de viata aduce mai multa liniste


E clar ca oricine isi doreste tot ce e mai bun pentru familia sa, iar avand in vedere faptul ca pot aparea nenumarate situatii neprevazute, o asigurare de viata reprezinta o adevarata necesitate. Astfel, aici intervine Fly Insurance pentru ca aduce mai aproape o multime de optiuni special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor si, in plus, oricine se poate documenta pentru a intelege mai bine ce cuprinde fiecare varianta.

Pe masura ce inaintam in varsta, nu numai ca partea financiara sufera schimbari, ci si sanatatea noastra, motiv pentru care e bine sa luam masurile de siguranta necesare in acest sens. Astfel, asigurarea vietii nu mai este un lux si oricine poate apela la Fly Insurance de unde sa aleaga asigurari de viata. Multe pot acoperi sumele folosite pe cardurile de credit, educatia, ipoteca, ratele si nu numai, trebuie doar alese cele mai bune tiprui de asigurari.

In acelasi timp, cine se intereseaza de asigurare de viata pret la Fly Insurance trebuie sa stie ca tarifele implicate difera de la o optiune la alta, insa intotdeauna sunt disponibile diferite optiuni care sa acopere nevoile tuturor. Avantajele sunt multe, iar la acest capitol putem aminti de cateva foarte importante, incepand de la linistea pe care o poate avea oricine stiind ca cei dragi sunt bine stabiliti din punct de vedere financiar.

De asemenea, e important ca o asemenea asigurare de viata sa fie incheiata mai devreme pentru ca pe masura ce inaintam in varsta putem deveni un risc mai mare pentru asigurator, ceea ce presupune si taxe mai mari pentru a alege tipul de asigurare dorit. Toate sumele sunt acoperite in cel mai scurt timp in caz de deces pentru ca grijile din punct de vedere financiar sa nu reprezinte o problema.

Cu o asigurare de viata stii ca cei dragi pot trai linistiti fara sa isi faca griji din punct de vedere financiar, iar la Fly Insurance te asteapta o echipa de profesionisti care dispun de o bogata experienta in domeniu. Asadar, nu exista nicio problema care sa fie mult prea complicata si care sa nu poata fi solutionata de catre acestia. Atunci cand ai acces la cei mai buni oameni au mai putine griji si, in plus, te poti documenta direct online intrucat informatiile pe care le cauti se afla la doar cateva click-uri distanta.

Nu in ultimul rand, o asigurare de viata e cea mai accesibila varianta de asigurare catre care te vei putea orienta vreodata, iar Fly Insurance iti propune cele mai bune conditii in acest sens, asa ca merita sa profiti.

vineri, 7 februarie 2020

Pantofi de calitate gasesti aici


In prezent femeile au ajuns sa fie foarte ocupate, programul fiecareia fiind supraaglomerat si femeia fiind cea care trebuie sa-si duca la indeplinire toate sarcinile zilnice. De aceea, se intampla de cele mai multe ori ca pana la finalul zilei, femeia sa fie foarte obosita, ca sa nu mai amintim de faptul ca de multe ori nu mai gaseste timpul sau energia necesara pentru a desfasura activitati de relaxare, asa cum este shoppingul. Din fericire, insa, exista posibilitati diverse de shopping, iar in acest articol vom prezenta oportunitatea de a va bucura de magazinul online de incaltaminte Kompass.

Asa cum specificam anterior, timpul este unul din factorii care nu ne permit sa ne bucuram de momentele de shopping. Acest lucru se intampla din cauza ca programul de munca corespunde de cele mai multe ori cu ora de inchidere a multor magazine sau ca pana la finalul unei zile de munca, femeia este epuizata si nu mai simte energia si dorinta de a-si petrece cateva ore alergand prin magazine in cautarea de incaltaminte.

Insa cautatea de incaltaminte, in aceste conditii poate fi usor rezolvata, in momentul in care exista posibilitatea de a te bucura de beneficiile magazinului online de pantofi, Kompass. Printre beneficiile cu adevarat important de luat in calcul in cazul magazinului online se numara:
-        prin accesarea magazinului online de incaltaminte dama aveti posibilitatea de a va gasi incaltamintea potrivita chiar din propriul confort al domiciliului. Acest lucru se poate face seara, dupa ce incheiati toate activitatile pe care le-ati avut de efectuat in ziua respectiva;
-        nu va fi nevoie sa va deplasti deoarece aveti in fata voastra toate detaliile de care aveti nevoie si astfel cautarea panatofilor va fi mai usoara;
-        chiar daca veti fi obosita, va veti putea relaxa in timp ce va petreceti timp privind modelele existente de incaltaminte. Veti avea timp suficient sa va decideti asupra modelului cel mai potrivit pentru preferintele si nevoile dumneavoastra in materie de incaltaminte;
-        evitati aglomeratia din magazine si va veti bucura de liniste si confort maxim, in timp ce va cautati perechea potrivita de pantofi pe care doriti sa o achizitionati.

Se poate observa foarte usor ca sunt diverse beneficii in momentul in care te decizi sa vizitezi cele mai bune oferte pentru pantofi online la magazinul de incaltaminte Kompass. Varietatea de produse este foarte mare astfel ca se pot gasi diverse magazine online specializate pe categorii diferite.

Pe langa beneficiile enumerate exista posibilitatea pe care o aveti la un astfel de magazine, si anume, de a comanda pantofi special creati pentru nevoile tale. Asa cum probabil se cunoaste magazinele online de incaltaminte ofera posibilitatea de a alege marimea necesara pentru incaltamintea pe care o achizitionezi.