miercuri, 4 mai 2016

Profilul adult si non adult in videochat

Fetele care isi doresc sa intre in domeniul videochatului trebuie sa stie ca majoritatea discutiilor sunt purtate in limba engleza, motiv pentru care cunoasterea acestei limbi este esentiala si face diferenta intre modelele profesioniste si cele fara experienta. Cu toate ca un numar foarte mare de membri provin din tari precum Italia, Franta sau Germania si prefera sa discute in limba lor nativa, cunoasterea limbii engleze este esentiala, iar orice alta limba straina cunoscuta reprezinta un avantaj important.

Profilul adult si non adult

Cele mai multe modele lucreaza in profilul adult, deoarece acesta aduce cele mai mari venituri, de regula, de doua ori mai ridicate decat in cazul profilului non adult. Este foarte important de stiut ca niciodata nu exista contact intre model si persoana cu care se discuta, totul fiind doar pe plan virtual.

Salarii

Acesta difera de la un studio la altul, iar multe dintre acestea isi impart angajatii in trei categorii principale: cele care lucreaza in profilul non adult, unde salariile incep de la 1.000 de dolari si pot depasi 2.000 de dolari pe luna, cele care opereaza pe profilul adult unde veniturile pot depasi 3.500 de dolari, in timp ce modelele foarte experimentate au salarii de peste 4.000 de dolari pe luna. La toate acestea se adauga si diferite bonusuri. In plus, cu ajutorul trainingurilor oferite de studiourile profesioniste, modelele isi pot imbunatati periodic performantele.

Bonusuri

Bonusurile oferite variaza de la un studio la altul, insa cele mai des intalnite sunt bonusurile la angajare, care difera in functie de durata contractului semnat, cate 100 de dolari pentru o luna, 200 de dolari pentru doua luni etc. De asemenea, daca un model aduce prietene care semneaza un contract pentru o perioada determinata, primeste un bonus de cateva sute de dolari. Nu trebuie omise nici bonusurile de performanta, care pot ajunge chiar si pana la 500 de dolari pe luna.