joi, 14 ianuarie 2016

Ce este videochatul?



Ce este videochatul?

Fiecare persoana trebuie sa stie faptul ca videochatul este o activitate legala, ce presupune comunicarea intre doua persoane, un model si un membru al unui site cu care studioul colaboreaza, prin intermediul laptopului cu camera web. Aceasta comunicare presupune discutii despre subiecte interminabile, precum hobby-uri, filme preferate, muzica, vacante, dar si aspecte culturale referitoare la zonele din care provin membrii cu care se discuta. Esential este faptul ca modelul isi poate alege membrii cu care sa comunice dupa bunul plac, iar acestia vor achita o anumita suma de bani pentru acest serviciu.

Care sunt castigurile?

Castigurile modelelor videochat variaza in functie de diferite aspecte, de regula debuteaza de la 1.000$ lunar si pot ajunge pana la 5.000$, fara bonusurile acordate de cele mai multe studiouri renumite. De asemenea, cu cat modelele sunt mai prietenoase, mai sociabile si vor fi mai placute, utilizatorii vor plati un pret mai mare pentru fiecare minut petrecut pe webcam. O alta posibilitate este aceea de a alege categoria conversatiei, adult si non adult, in cazul celui din urma fiind interzis dezbracatul. In functie de performante, seriozitate si activitate, modelele pot beneficia in fiecare luna de bonusuri de cateva sute de dolari.

Ce trebuie sa fac pentru a deveni model videochat?

In primul rand, la fel ca in cazul oricarui alt job, este nevoie ca modelele sa fie serioase, sa se dedice muncii, sa aiba ambitii mari si sa cunoasca limba engleza, cel putin la nivel conversational, pentru ca discutiile cu membrii site-urilor sa fie mai usor de purtat, iar orice limba cunoscuta in plus reprezinta un avantaj. Un alt plus il reprezinta aspectul fizic placut, insa nu este un criteriu eliminator, important este ca modelele sa fie cat mai deschise, sociabile, feminine si sa se poate face pe plac fiecarui membru cu care isi doreste sa comunice.